Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.8 /5
498 avis
Taux de recommandation
L’avis du moment
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
  • Le Pansard_1 Le Pansard
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
We komen al voor de achtste keer op ...
Note globale

We komen al voor de achtste keer op de camping Le Pansard, en komen er graag weer terug, al moeten wij er wel bij vermelden dat de huisjes langs het weggetje richtng strand wel aan vernieuwing toe zijn.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/10/2022
Signaler un abus
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
  • Le Pansard_2 Le Pansard
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
We komen al voor de achtste keer op ...
Note globale

We komen al voor de achtste keer op de camping Le Pansard, en komen er graag weer terug, al moeten wij er wel bij vermelden dat de huisjes langs het weggetje richtng strand wel aan vernieuwing toe zijn.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/10/2022
Signaler un abus
Par Margot S.
Séjour en octobre 2022
Par Margot S.
Séjour en octobre 2022
  • Marina d'Erba Rossa_3 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Heel mooie camping direct aan ee ...
Note globale

Heel mooie camping direct aan ee prachtig strand. Voor de kinderen ook een lekker verwarmd zwembad met glijbanen. Alleen jammer dat er iedere dag heel luide popmuziek werd gedraaid. Ik kom juist voor de rust in het naseizoen.
De accomodatie is goed bevallen, al mag de keukeninventaris wel worden aangevuld, oa met een snijplank en diverse messen.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 25/10/2022
Signaler un abus
Par Gilbert E.
Séjour en septembre 2022
Par Gilbert E.
Séjour en septembre 2022
  • La Vallée_4 La Vallée
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
We hadden de pech dat het veel ...
Note globale

We hadden de pech dat het veel regende en zijn daarom vroeger vertrokken prima camping

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 24/10/2022
Signaler un abus
Par Rob B.
Séjour en septembre 2022
Par Rob B.
Séjour en septembre 2022
  • Le Domaine des Naïades_5 Le Domaine des Naïades
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Jammer dat je moet betalen voor de ...
Note globale

Jammer dat je moet betalen voor de wifi.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par Kris V.
Séjour en septembre 2022
Par Kris V.
Séjour en septembre 2022
  • Le Soleil de la Méditerranée_6 Le Soleil de la Méditerranée
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Mooie camping gelegen in een ...
Note globale

Mooie camping gelegen in een prachtige streek. Veel waterplezier aan het zwembad met zijn verschillende glijbanen en baden

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 24/09/2022
Signaler un abus
Par Veronique F.
Séjour en septembre 2022
Par Veronique F.
Séjour en septembre 2022
  • Le Village Corsaire des 2 plages_7 Le Village Corsaire des 2 plages
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 5/5 au camping "Le Village Corsaire des 2 plages" le 23/09/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 23/09/2022
Signaler un abus
Par Hans P.
Séjour en septembre 2022
Par Hans P.
Séjour en septembre 2022
  • Les Rives du Luberon_8 Les Rives du Luberon
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 5/5 au camping "Les Rives du Luberon" le 21/09/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 21/09/2022
Signaler un abus
Par Louis T.
Séjour en septembre 2022
Par Louis T.
Séjour en septembre 2022
  • El Garrofer_9 El Garrofer
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En couple_0 En couple
De wegen op de camping waren ...
Note globale

De wegen op de camping waren onverhard met veel gaten erin.
Het grind was hinderlijk om op te lopen.
Maar het mobilhome was prachtig en heel goed onderhouden.
We komen zeker nog eens terug. Gr Lou en Joke

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/09/2022
Signaler un abus
Par Anne B.
Séjour en septembre 2022
Par Anne B.
Séjour en septembre 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_10 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Het is een grote camping met ...
Note globale

Het is een grote camping met verschillende hoogtes. Wij wisten dit en namen het voor lief. Wij zaten beneden het laagste waterpark, het hoogste waterpark vonden wij voor de (kleine) kinderen het leukste. Dus in de ochtend of met het treintje ( waar geen grote kinderwagen in past) en met de auto en deze boven parkeren. Dit kon omdat het rustig was. In de hoogseizoen is parkeren denk ik een stuk lastiger en het treintje snel vol.
Er was altijd plek bij het zwembad, ruim voldoende bedjes en parasols.
De restaurantjes zijn leuk opgezet, het eten was voldoende (6).
Wij vonden onze stacaravan wat aan de kleine kant, ondanks dat het een premium was. De locatie was prima, parkeren kon achter de caravan.
Al met al een fijn verblijf maar voor ons te groot en massaal voor een herhaling.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/09/2022
Signaler un abus
Par Maart V.
Séjour en septembre 2022
Par Maart V.
Séjour en septembre 2022
  • Le Val de Durance_11 Le Val de Durance
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
ik heb.geboekt voor airco maar ...
Note globale

ik heb.geboekt voor airco maar kreeg een mobiel met een waaier heel slordig ik ben geen klager maar dat vindt heel jammer ik kom er al 20 jaar dit nog niet mee gemaakt ik hoop volgend jaar beter

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/09/2022
Signaler un abus