Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.8 /5
380 avis
Taux de recommandation
L’avis du moment
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
  • Le Pansard_1 Le Pansard
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
We komen al voor de achtste keer op ...
Note globale

We komen al voor de achtste keer op de camping Le Pansard, en komen er graag weer terug, al moeten wij er wel bij vermelden dat de huisjes langs het weggetje richtng strand wel aan vernieuwing toe zijn.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/10/2022
Signaler un abus
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
  • Le Pansard_2 Le Pansard
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
We komen al voor de achtste keer op ...
Note globale

We komen al voor de achtste keer op de camping Le Pansard, en komen er graag weer terug, al moeten wij er wel bij vermelden dat de huisjes langs het weggetje richtng strand wel aan vernieuwing toe zijn.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/10/2022
Signaler un abus
Par Margot S.
Séjour en octobre 2022
Par Margot S.
Séjour en octobre 2022
  • Marina d'Erba Rossa_3 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Heel mooie camping direct aan ee ...
Note globale

Heel mooie camping direct aan ee prachtig strand. Voor de kinderen ook een lekker verwarmd zwembad met glijbanen. Alleen jammer dat er iedere dag heel luide popmuziek werd gedraaid. Ik kom juist voor de rust in het naseizoen.
De accomodatie is goed bevallen, al mag de keukeninventaris wel worden aangevuld, oa met een snijplank en diverse messen.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 25/10/2022
Signaler un abus
Par Gilbert E.
Séjour en septembre 2022
Par Gilbert E.
Séjour en septembre 2022
  • La Vallée_4 La Vallée
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
We hadden de pech dat het veel ...
Note globale

We hadden de pech dat het veel regende en zijn daarom vroeger vertrokken prima camping

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 24/10/2022
Signaler un abus
Par Johannes j.a. L.
Séjour en septembre 2022
Par Johannes j.a. L.
Séjour en septembre 2022
  • Dunes et Soleil_5 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Ben al jaren een tevreden klant. ...
Note globale

Ben al jaren een tevreden klant. Dit jaar voor het eerst wifi op een andere
manier.was erg slecht. Vaak geen verbinding en erg duur.Onze klacht hierover door Homair goed opgelost

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par Rob B.
Séjour en septembre 2022
Par Rob B.
Séjour en septembre 2022
  • Le Domaine des Naïades_6 Le Domaine des Naïades
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Jammer dat je moet betalen voor de ...
Note globale

Jammer dat je moet betalen voor de wifi.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par A. T.
Séjour en septembre 2022
Par A. T.
Séjour en septembre 2022
  • Dunes et Soleil_7 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En famille sans enfants mineurs_0 En famille sans enfants mineurs
Ik kan geen mening geven over de ...
Note globale

Ik kan geen mening geven over de camping maar kan de camping van vroeger maar we zijn dat dit jaar niet kunnen gaan wegens ziekte maar jullie annuler verzekering is heel slecht ben al van 2 september bezig voor geld teruggestort krijgen maar ze doen heel moeilijk gr

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par D.j. D.
Séjour en septembre 2022
Par D.j. D.
Séjour en septembre 2022
  • Vilanova Park_8 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Goede ontvangst bij homair op de ...
Note globale

Goede ontvangst bij homair op de camping ontvangt bij de receptie
Van de Camping was iets minder
Caravan was al lekker koel toen wij binnen kwamen verder alles goed en schoon.
Bedlinnen lag klaar. misschien als minpuntje dat wij naar nieuw linnengoed moesten vragen maar werd gelijk gepakt en gebracht verders top team

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/09/2022
Signaler un abus
Par Ronald N.
Séjour en septembre 2022
Par Ronald N.
Séjour en septembre 2022
  • La Marina de Canet - Les Peupliers_9 La Marina de Canet - Les Peupliers
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Prima caravan met uitstekende ...
Note globale

Prima caravan met uitstekende indeling.
matig / jammer is het volgende:
géén tv
géén kachel
slechts een tweepits gasstel inplaats van de op de site afgebeelde vierpits.
Informatie op de site doet anders vermoeden.
Echt een gemiste kans!

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/09/2022
Signaler un abus
Par Yvonne V.
Séjour en septembre 2022
Par Yvonne V.
Séjour en septembre 2022
  • Les Prairies de la Mer_10 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En famille sans enfants mineurs_0 En famille sans enfants mineurs
Prachtige camping. Heel fijn om met ...
Note globale

Prachtige camping. Heel fijn om met een kleintje van half jaar te verblijven. Alles bij de hand en genoeg uitstapjes in de buurt.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/09/2022
Signaler un abus
Par Rob V.
Séjour en septembre 2022
Par Rob V.
Séjour en septembre 2022
  • Marina d'Erba Rossa_11 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Stacaravan gehuurd, was allemaal ...
Note globale

Stacaravan gehuurd, was allemaal netjes en schoon en alles aanwezig.
Sanitair op camping kunnen we dus niet beoordelen.
Verder fijne camping aan de zee. Prima zwembaden, alleen geen parasols. Vonden dit nogal vreemd ivm de hoeveelheid zo'n en je gezondheid.
Heel tevreden over aanbod horeca, zwembaden ed.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 26/09/2022
Signaler un abus