Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
4.2 /5
10 avis
Taux de recommandation
17511 avis

La Nouzarède
La Nouzarède
La Nouzarède

7260 Joyeuse

Baignade, sports d'eau vive... tous les secrets de l'Ardèche !

L’avis du moment
Par J. G.
Séjour en septembre 2021
La Nouzarède_1
Par J. G.
Séjour en septembre 2021
  • La Nouzarède_1 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En couple_0 En couple
Een hartelijk ontvangst leuke , ...
Note globale

Een hartelijk ontvangst leuke , gezellige camping op loopafstand van Joyeuse met op woensdag een leuke grote markt. Het interieur van de caravan kan wel een up grade krijgen.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 11/09/2021
Signaler un abus
Par Johan L.
Séjour en septembre 2021
La Nouzarède_2
Par Johan L.
Séjour en septembre 2021
  • La Nouzarède_2 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En couple_0 En couple
Het was heel rustig, mooie ...
Note globale

Het was heel rustig, mooie logies.
Op camping was ondanks laatste week geen bar of resto. Zwembad aan vernieuwing toe, voor de rest super vakantie.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 21/09/2021
Signaler un abus
Par J. G.
Séjour en septembre 2021
La Nouzarède_3
Par J. G.
Séjour en septembre 2021
  • La Nouzarède_3 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En couple_0 En couple
Een hartelijk ontvangst leuke , ...
Note globale

Een hartelijk ontvangst leuke , gezellige camping op loopafstand van Joyeuse met op woensdag een leuke grote markt. Het interieur van de caravan kan wel een up grade krijgen.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 11/09/2021
Signaler un abus
Par Darleen P.
Séjour en août 2021
La Nouzarède_4
Par Darleen P.
Séjour en août 2021
  • La Nouzarède_4 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
Heel spijtig dat we maar om 16u in ...
Note globale

Heel spijtig dat we maar om 16u in onze accomodatie mochten, andere jaren altijd vroeger op andere campings

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/08/2021
Signaler un abus
Par J.g.l.m. H.
Séjour en août 2021
La Nouzarède_5
Par J.g.l.m. H.
Séjour en août 2021
  • La Nouzarède_5 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
De camping is niet meer wat het ...
Note globale

De camping is niet meer wat het twee jaar geleden was. Het zwembad is aan renovatie toe en zelfs de kinderen zeiden dat het er vies uit zag. Het sanitair is ook toe aan een opknapbeurt. Het restaurant personeel deed haar best maar was niet gastvrij of vriendelijk (te druk voor wat extra gezelligheid ook niet onvriendelijk maar te gestresst). De mensen van Homair waren wel vriendelijk en behulpzaam! De locatie is nog steeds top maar de camping verdient meer aandacht.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 14/08/2021
Signaler un abus
Par Leen C.
Séjour en juillet 2021
La Nouzarède_6
Par Leen C.
Séjour en juillet 2021
  • La Nouzarède_6 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
Note globale

Ce client a attribué une note de 3/5 au camping "La Nouzarède" le 11/08/2021, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 11/08/2021
Signaler un abus
Par Nancy C.
Séjour en juillet 2021
La Nouzarède_7
Par Nancy C.
Séjour en juillet 2021
  • La Nouzarède_7 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Was zeer tevreden over het onthaal ...
Note globale

Was zeer tevreden over het onthaal van homair.De camping is me niet vreemd,wij gingen altijd met vacancesoleil.Was nu volgeboekt zodat we bij homair terecht kwamen.We zijn zeer tevreden en hebben besloten volgend jaar terug met homair te boeken.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 23/07/2021
Signaler un abus
Par Jaap V.
Séjour en juin 2021
La Nouzarède_8
Par Jaap V.
Séjour en juin 2021
  • La Nouzarède_8 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En couple_0 En couple
Het was voor ons de tweede keer dat ...
Note globale

Het was voor ons de tweede keer dat we op deze fantastische camping waren
Ontvangst was optimaal hele aardige man die zijn best deed om ons niet Frans spekende mensen te vertellen wat we moesten weten

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 10/07/2021
Signaler un abus
Par Carine D.
Séjour en juin 2021
La Nouzarède_9
Par Carine D.
Séjour en juin 2021
  • La Nouzarède_9 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En couple_0 En couple
Heel gezellige rustige ...
Note globale

Heel gezellige rustige camping.
Was.er.dan ook al voor de zesde keer.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 25/06/2021
Signaler un abus
Par Jan B.
Séjour en juin 2021
La Nouzarède_10
Par Jan B.
Séjour en juin 2021
  • La Nouzarède_10 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En couple_0 En couple
Toffe, kleine camping dicht bij ...
Note globale

Toffe, kleine camping dicht bij dorp en riviertje

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 24/06/2021
Signaler un abus
Par Nordine B.
Séjour en juillet 2020
La Nouzarède_11
Par Nordine B.
Séjour en juillet 2020
  • La Nouzarède_11 La Nouzarède
  • 3 étoiles_0 3 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Hey
We vonden het er heel ...
Note globale

Hey
We vonden het er heel aangenaam als omgeving zeker na onze eerste camping in toreilles waar het echt geanimeerd was "die we ook via jullie hebben geboekt"
Het was er heel rustig en werden niet gestoord door allerlei.
Dus dit mag zeker zo blijven;
We hadden wel wat vragen met het "netjes" achterlaten van het verblijf.
We hebben er geen problemen rond gemaakt maar laten we eerlijjk blijven.Het kan niet zijn dat we het netter moeten achterlaten als we erin zijn gegaan.Ik wil u gerust foto's tonen .
We hebben het over ons laten gaan omdat de verantwoordelijke respectvol is gebleven.
Maar om af te sluiten het was er echt rustgevend en de mensen waren best vriendelijk dit maakt een verblijf al voor de helft goed.
Alvast bedankt.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 05/08/2020
Signaler un abus