Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
4.1 /5
10 avis
Taux de recommandation
17511 avis

Les Prairies de la Mer
Les Prairies de la Mer
Quartier St Pons RN 98

83310 Port-Grimaud

Dans le Golfe de Saint-Tropez et à  deux pas de Port-Grimaud !

L’avis du moment
Par Tim F.
Séjour en mai 2022
Les Prairies de la Mer_1
Par Tim F.
Séjour en mai 2022
  • Les Prairies de la Mer_1 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Prachtige Camping.
Echter vinden ...
Note globale

Prachtige Camping.
Echter vinden wij het jammer dat onze accommodatie volledig in de schaduw stond.
Ook waren de accomodaties dicht op elkaar geplaatst met relatief weinig privacy.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 17/05/2022
Signaler un abus
Par Jacobus D.
Séjour en mai 2022
Les Prairies de la Mer_2
Par Jacobus D.
Séjour en mai 2022
  • Les Prairies de la Mer_2 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 5/5 au camping "Les Prairies de la Mer" le 31/05/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/05/2022
Signaler un abus
Par Tamara T.
Séjour en mai 2022
Les Prairies de la Mer_3
Par Tamara T.
Séjour en mai 2022
  • Les Prairies de la Mer_3 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
De camping is prachtig, de mooiste ...
Note globale

De camping is prachtig, de mooiste waar ik tot nu toe ben geweest. Geen overdaad, maar gewoon heel erg mooi.
De stacaravan van Homair viel ons wel tegen. Wij hadden een premium caravan geboekt die nog geen 3 jaar oud zou zijn en de foto's lieten een met hout beklede caravan zien. Bij aankomst bleek het aan de buitenkant een standaard caravan te zijn, die wel mooi van binnen was, maar ik weet zeker dat deze wel 3 jaar of ouder was. Wij waren in 04-2019 ook op Prairies de la Mer en toen stonden deze caravans er ook al. Dat was echt een tegenvaller. Verder nadeel dat de host van Homair alleen Frans sprak en nauwelijks Engels. Mijn cijfers over de ontvangst/receptie en de logies hebben dan ook betrekking op Homair en niet op de camping.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/05/2022
Signaler un abus
Par Tim F.
Séjour en mai 2022
Les Prairies de la Mer_4
Par Tim F.
Séjour en mai 2022
  • Les Prairies de la Mer_4 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Prachtige Camping.
Echter vinden ...
Note globale

Prachtige Camping.
Echter vinden wij het jammer dat onze accommodatie volledig in de schaduw stond.
Ook waren de accomodaties dicht op elkaar geplaatst met relatief weinig privacy.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 17/05/2022
Signaler un abus
Par Kelly B.
Séjour en octobre 2021
Les Prairies de la Mer_5
Par Kelly B.
Séjour en octobre 2021
  • Les Prairies de la Mer_5 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Wij gaan ieder jaar via Homair weg ...
Note globale

Wij gaan ieder jaar via Homair weg en bevalt altijd goed. Dit jaar geen gebruik gemaakt van het (mooie) zwembad, omdat het prima strandweer nog was. Fijn dat er een winkel was op het park.
Wel een te grote camping voor ons, maar een fijne ligging.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 13/10/2021
Signaler un abus
Par Jean H.
Séjour en septembre 2021
Les Prairies de la Mer_6
Par Jean H.
Séjour en septembre 2021
  • Les Prairies de la Mer_6 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 3/5 au camping "Les Prairies de la Mer" le 29/09/2021, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 29/09/2021
Signaler un abus
Par Frans B.
Séjour en août 2021
Les Prairies de la Mer_7
Par Frans B.
Séjour en août 2021
  • Les Prairies de la Mer_7 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
De medewerkers van Homair waren ...
Note globale

De medewerkers van Homair waren vriendelijk en servicegericht. We hadden problemen met de airco, hier regelden ze meteen een monteur voor. We misten snijplank en fruitmesje; deze kregen we meteen mee van hen. Gezien de best vrij hoge prijs van de mobilhome miste ik een welkomstpakket, bij andere verhuurders (met goedkopere mobilhomes) kregen we altijd een pakketje met afwasborstel, schuursponsje, vaatdoekje, lucifers, ed. Verder vond ik de hoeveelheid pannen in de mobilhome aan de karige kant (2 steelpannetjes, 1 grote kookpan en 1 koekenpan/hapjespan, 1 deksel) en miste ik een prullenbakje in de badkamer. Bedden lagen prima en ook fijn dat we een parasol op het terras hadden.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Non concerné
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 22/08/2021
Signaler un abus
Par Leendert V.
Séjour en juin 2021
Les Prairies de la Mer_8
Par Leendert V.
Séjour en juin 2021
  • Les Prairies de la Mer_8 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 5/5 au camping "Les Prairies de la Mer" le 02/07/2021, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 02/07/2021
Signaler un abus
Par Ilona H.
Séjour en août 2020
Les Prairies de la Mer_9
Par Ilona H.
Séjour en août 2020
  • Les Prairies de la Mer_9 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
Hele mooie camping tussen de ...
Note globale

Hele mooie camping tussen de palmbomen. Direct aan zee en met een mooi groot zwembad. Ondanks de vele activiteiten is het er rustig en niet lawaaiig. Veel aanspraak voor pubers.
Op onze plek was helaas niet zoveel privacy. De stacaravan was overigens nieuw en schoon en had airco wat ook echt wel nodig was!
Ik vond het wel echt een minpunt dat Homair vooraf telefonisch en per email volstrekt onbereikbaar was.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 10/08/2020
Signaler un abus
Par Gerben S.
Séjour en août 2020
Les Prairies de la Mer_10
Par Gerben S.
Séjour en août 2020
  • Les Prairies de la Mer_10 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Hele fijne plek om vakantie te ...
Note globale

Hele fijne plek om vakantie te vieren. de accomodaties zijn goed en de ligging aan het strand is ideaal.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 07/08/2020
Signaler un abus
Par Anja D.
Séjour en juillet 2020
Les Prairies de la Mer_11
Par Anja D.
Séjour en juillet 2020
  • Les Prairies de la Mer_11 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Mijn bungalow premium had nog geen ...
Note globale

Mijn bungalow premium had nog geen WiFi , geen tv , ik had een boom in het midden van mijn terras
We zaten de een op de andere
De camping is mooi maar de bungalow was niet denderend ook was hij nieuw

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 26/07/2020
Signaler un abus