Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
4.1 /5
10 avis
Taux de recommandation
29352 avis

Les Prairies de la Mer
Les Prairies de la Mer
Quartier St Pons RN 98

83310 Port-Grimaud

Dans le Golfe de Saint-Tropez et à  deux pas de Port-Grimaud !

L’avis du moment
Par Yvonne V.
Séjour en septembre 2022
Les Prairies de la Mer_1
Par Yvonne V.
Séjour en septembre 2022
  • Les Prairies de la Mer_1 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En famille sans enfants mineurs_0 En famille sans enfants mineurs
Prachtige camping. Heel fijn om met ...
Note globale

Prachtige camping. Heel fijn om met een kleintje van half jaar te verblijven. Alles bij de hand en genoeg uitstapjes in de buurt.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/09/2022
Signaler un abus
Par Yvonne V.
Séjour en septembre 2022
Les Prairies de la Mer_2
Par Yvonne V.
Séjour en septembre 2022
  • Les Prairies de la Mer_2 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En famille sans enfants mineurs_0 En famille sans enfants mineurs
Prachtige camping. Heel fijn om met ...
Note globale

Prachtige camping. Heel fijn om met een kleintje van half jaar te verblijven. Alles bij de hand en genoeg uitstapjes in de buurt.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/09/2022
Signaler un abus
Par Arina S.
Séjour en août 2022
Les Prairies de la Mer_3
Par Arina S.
Séjour en août 2022
  • Les Prairies de la Mer_3 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
De WiFi is bij de mobile homes ...
Note globale

De WiFi is bij de mobile homes totaal afwezig. 200 mt verder bij zwembad 100%, maar bij de huisjes nul. Dat dat niet verandert kan worden, is bijna onvoorstelbaar.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/08/2022
Signaler un abus
Par Rtm M.
Séjour en mai 2022
Les Prairies de la Mer_4
Par Rtm M.
Séjour en mai 2022
  • Les Prairies de la Mer_4 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Wij kregen een heel andere ...
Note globale

Wij kregen een heel andere stacaravan als toegezegd bij de boeking en op de foto's. En ook niet in de premiumwijk, maar in een straatje met modder. Wij overwegen niet meer te boeken bij Homair na al die jaren.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 01/08/2022
Signaler un abus
Par Jacobus D.
Séjour en mai 2022
Les Prairies de la Mer_5
Par Jacobus D.
Séjour en mai 2022
  • Les Prairies de la Mer_5 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 5/5 au camping "Les Prairies de la Mer" le 31/05/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/05/2022
Signaler un abus
Par Tamara T.
Séjour en mai 2022
Les Prairies de la Mer_6
Par Tamara T.
Séjour en mai 2022
  • Les Prairies de la Mer_6 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
De camping is prachtig, de mooiste ...
Note globale

De camping is prachtig, de mooiste waar ik tot nu toe ben geweest. Geen overdaad, maar gewoon heel erg mooi.
De stacaravan van Homair viel ons wel tegen. Wij hadden een premium caravan geboekt die nog geen 3 jaar oud zou zijn en de foto's lieten een met hout beklede caravan zien. Bij aankomst bleek het aan de buitenkant een standaard caravan te zijn, die wel mooi van binnen was, maar ik weet zeker dat deze wel 3 jaar of ouder was. Wij waren in 04-2019 ook op Prairies de la Mer en toen stonden deze caravans er ook al. Dat was echt een tegenvaller. Verder nadeel dat de host van Homair alleen Frans sprak en nauwelijks Engels. Mijn cijfers over de ontvangst/receptie en de logies hebben dan ook betrekking op Homair en niet op de camping.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/05/2022
Signaler un abus
Par Tim F.
Séjour en mai 2022
Les Prairies de la Mer_7
Par Tim F.
Séjour en mai 2022
  • Les Prairies de la Mer_7 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Prachtige Camping.
Echter vinden ...
Note globale

Prachtige Camping.
Echter vinden wij het jammer dat onze accommodatie volledig in de schaduw stond.
Ook waren de accomodaties dicht op elkaar geplaatst met relatief weinig privacy.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 17/05/2022
Signaler un abus
Par Kelly B.
Séjour en octobre 2021
Les Prairies de la Mer_8
Par Kelly B.
Séjour en octobre 2021
  • Les Prairies de la Mer_8 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Wij gaan ieder jaar via Homair weg ...
Note globale

Wij gaan ieder jaar via Homair weg en bevalt altijd goed. Dit jaar geen gebruik gemaakt van het (mooie) zwembad, omdat het prima strandweer nog was. Fijn dat er een winkel was op het park.
Wel een te grote camping voor ons, maar een fijne ligging.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 13/10/2021
Signaler un abus
Par Jean H.
Séjour en septembre 2021
Les Prairies de la Mer_9
Par Jean H.
Séjour en septembre 2021
  • Les Prairies de la Mer_9 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 3/5 au camping "Les Prairies de la Mer" le 29/09/2021, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 29/09/2021
Signaler un abus
Par Frans B.
Séjour en août 2021
Les Prairies de la Mer_10
Par Frans B.
Séjour en août 2021
  • Les Prairies de la Mer_10 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
De medewerkers van Homair waren ...
Note globale

De medewerkers van Homair waren vriendelijk en servicegericht. We hadden problemen met de airco, hier regelden ze meteen een monteur voor. We misten snijplank en fruitmesje; deze kregen we meteen mee van hen. Gezien de best vrij hoge prijs van de mobilhome miste ik een welkomstpakket, bij andere verhuurders (met goedkopere mobilhomes) kregen we altijd een pakketje met afwasborstel, schuursponsje, vaatdoekje, lucifers, ed. Verder vond ik de hoeveelheid pannen in de mobilhome aan de karige kant (2 steelpannetjes, 1 grote kookpan en 1 koekenpan/hapjespan, 1 deksel) en miste ik een prullenbakje in de badkamer. Bedden lagen prima en ook fijn dat we een parasol op het terras hadden.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Non concerné
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 22/08/2021
Signaler un abus
Par Karoline V.
Séjour en juin 2021
Les Prairies de la Mer_11
Par Karoline V.
Séjour en juin 2021
  • Les Prairies de la Mer_11 Les Prairies de la Mer
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 5/5 au camping "Les Prairies de la Mer" le 02/07/2021, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 02/07/2021
Signaler un abus