Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.4 /5
5 avis
Taux de recommandation
29368 avis

Saint Avit Loisirs
Saint Avit Loisirs
Le Bugue

24260 Saint-Avit-de-Vialard

Un camping-village 5 étoiles en Dordogne ultra équipé !

L’avis du moment
Par Johannes V.
Séjour en juin 2022
Saint Avit Loisirs_1
Par Johannes V.
Séjour en juin 2022
  • Saint Avit Loisirs_1 Saint Avit Loisirs
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Wij hadden een schitterende plaats ...
Note globale

Wij hadden een schitterende plaats met uitzicht op het meertje. De caravan was prima. Een minpuntje het op temperatuur stellen van de douche, het was of te heet of te koud. Zodra je het minder heet wilde stellen stopte het warme water en kreeg je alleen koud water. Heel gevaarlijk voor kinderen. Verder prima, alles is aanwezig in de caravan en hij was brandschoon bij aankomst.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/06/2022
Signaler un abus
Par George K.
Séjour en septembre 2022
Saint Avit Loisirs_2
Par George K.
Séjour en septembre 2022
  • Saint Avit Loisirs_2 Saint Avit Loisirs
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Als je moeilijk ter been bent dan ...
Note globale

Als je moeilijk ter been bent dan heb je pech met zwembad want daar kom je dan niet in of uit. Ook moet je niet de laatste 3 weken in de winkel zijn op het vakantiepark want er is niet veel meer.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 22/09/2022
Signaler un abus
Par Lucien M.
Séjour en septembre 2022
Saint Avit Loisirs_3
Par Lucien M.
Séjour en septembre 2022
  • Saint Avit Loisirs_3 Saint Avit Loisirs
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En famille sans enfants mineurs_0 En famille sans enfants mineurs
de mobilhome had enkele problemen ...
Note globale

de mobilhome had enkele problemen met afvoer en geweldige stank binnen, ze zijn meerdere malen komen kijken (snelle interventie) maar heb uiteindelijk zelf het probleem opgelost (afvoer zat los en waterbak koelkast zat vol en stonk, hebben die zelf geledigd en gekuist) , douche was ook kapot de douche stang kwam constant los . we hadden gehoopt op een groter terras maar misschien is dit een vergissing bij het boeken.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 13/09/2022
Signaler un abus
Par Mark W.
Séjour en août 2022
Saint Avit Loisirs_4
Par Mark W.
Séjour en août 2022
  • Saint Avit Loisirs_4 Saint Avit Loisirs
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Zwembad faciliteiten verouderd. ...
Note globale

Zwembad faciliteiten verouderd. Geen badmeesters bij zwembaden. Restaurant gedeelte is een soort fast food plein. Alleen maar friet, pizza en burgers. Bar zeer ongezellig. Alleen maar zelfbediening. Lijkt wel alsof je bij een fast food keten in de rij staat.
Animatie alleen in Frans. Geen dagelijkse mini disco voor kinderen.
Camping terrein wel mooi, veel schaduw. Huisjes wel dicht op elkaar dus nauwelijks privacy.
Organisatie van alles vrij rommelig.
Zeer matige camping. Zeker gezien de prijs van een chalet in hoogseizoen (was voor ons 1700 euro voor 1 week).
Voor dit geld zijn er veel betere campings te vinden.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 29/08/2022
Signaler un abus
Par Edith B.
Séjour en août 2022
Saint Avit Loisirs_5
Par Edith B.
Séjour en août 2022
  • Saint Avit Loisirs_5 Saint Avit Loisirs
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Enkele mankementen in het mobil ...
Note globale

Enkele mankementen in het mobil home en veel viezigheid op bijv lampen, tussen de keukenkast en koelkast, sproeiarmen vaatwasser en spinnenwebben. Kleine bbq die niet schoon was. De wasmachines zijn aan vervangen toe. Het zwembad terrein mocht een keer onder handen genomen worden met hoge druk spuit en veel losse tegels. Ik had de ph en het chloor gehalte wel eens willen controleren. WiFi;…. Een groot drama en met eigen netwerk geen bereik door bomen. Voor ons geen tweede keer op dit park! Gasten die vorig jaar ook geweest waren hadden het vermoeden op basis van hoe het park er bij lag er veranderingen in het management dan wel personeel is geweest.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 23/08/2022
Signaler un abus
Par Johannes V.
Séjour en juin 2022
Saint Avit Loisirs_6
Par Johannes V.
Séjour en juin 2022
  • Saint Avit Loisirs_6 Saint Avit Loisirs
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Wij hadden een schitterende plaats ...
Note globale

Wij hadden een schitterende plaats met uitzicht op het meertje. De caravan was prima. Een minpuntje het op temperatuur stellen van de douche, het was of te heet of te koud. Zodra je het minder heet wilde stellen stopte het warme water en kreeg je alleen koud water. Heel gevaarlijk voor kinderen. Verder prima, alles is aanwezig in de caravan en hij was brandschoon bij aankomst.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/06/2022
Signaler un abus