Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
4 /5
6 avis
Taux de recommandation
17829 avis

Le Val de Durance
Le Val de Durance
Les Routes

84160 Cadenet - Lourmarin

Dans le parc naturel du Luberon, un havre de paix préservé...

L’avis du moment
Par Ron R.
Séjour en mai 2022
Le Val de Durance_1
Par Ron R.
Séjour en mai 2022
  • Le Val de Durance_1 Le Val de Durance
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Een prachtige camping. Mooi ...
Note globale

Een prachtige camping. Mooi zwembad, heerlijk meer erbij, waar je ook prima kunt vissen. Het restaurant is prima, grote variatie en elk gerecht uitstekend. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en staan altijd klaar. Kom hier zeker weer terug.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/05/2022
Signaler un abus
Par John S.
Séjour en juin 2022
Le Val de Durance_2
Par John S.
Séjour en juin 2022
  • Le Val de Durance_2 Le Val de Durance
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Le Val de Durance" le 10/06/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 10/06/2022
Signaler un abus
Par Mike S.
Séjour en mai 2022
Le Val de Durance_3
Par Mike S.
Séjour en mai 2022
  • Le Val de Durance_3 Le Val de Durance
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Algemeen technisch onderhoud kan ...
Note globale

Algemeen technisch onderhoud kan beter

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/05/2022
Signaler un abus
Par Ron R.
Séjour en mai 2022
Le Val de Durance_4
Par Ron R.
Séjour en mai 2022
  • Le Val de Durance_4 Le Val de Durance
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Een prachtige camping. Mooi ...
Note globale

Een prachtige camping. Mooi zwembad, heerlijk meer erbij, waar je ook prima kunt vissen. Het restaurant is prima, grote variatie en elk gerecht uitstekend. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en staan altijd klaar. Kom hier zeker weer terug.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/05/2022
Signaler un abus
Par Mirjam elisabeth P.
Séjour en avril 2022
Le Val de Durance_5
Par Mirjam elisabeth P.
Séjour en avril 2022
  • Le Val de Durance_5 Le Val de Durance
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • Entre amis_0 Entre amis
De huisjes zijn gedateerd, en ...
Note globale

De huisjes zijn gedateerd, en gebrekkig. Zo zijn er bijv. kapotte toiletknoppen, kapotte douchekoppen en lekkages. Er werd vermeld dat het een familiecamping is, maar de avondactiviteiten waren tot rond 00:00 uur erg lawaaiig en duidelijk hoorbaar, zodat in de huisjes dicht bij de receptie het moeilijk was om in slaap te vallen.

Het zwembad was zogenaamd tot 19:00 uur open, maar om 17:50 uur worden de glijbanen al afgesloten (er werd gezegd dat dit om 18:00 uur gedaan zou worden, maar toen ik er 17:50 uur was werden de glijbanen niet meer aangedaan).

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 14/05/2022
Signaler un abus
Par Anna D.
Séjour en mai 2022
Le Val de Durance_6
Par Anna D.
Séjour en mai 2022
  • Le Val de Durance_6 Le Val de Durance
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Le Val de Durance" le 13/05/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 13/05/2022
Signaler un abus
Par Wim M.
Séjour en septembre 2020
Le Val de Durance_7
Par Wim M.
Séjour en septembre 2020
  • Le Val de Durance_7 Le Val de Durance
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Niet dit jaar, maar vorig jaar ...
Note globale

Niet dit jaar, maar vorig jaar maakte ik gebruik van deze camping. I.v.m. corona kon Spanje (Estartit) toen niet doorgaan , maar uw medewerkster Liliane hielp mij vlot en prettig aan de camping in Cadenet. ZEER ZWAK PUNT was toen: tot en met de donderdag vóór de aankomst had ik bij de ANWB geïnformeerd naar de bereikbaarheid van Cadenet. De dag vóór aankomst(vrijdag) zijn wij vertrokken. Na een tussenstop arriveerden wij na 2 dagen op deze camping. Wij kregen 2 keuzes voorgelegd (omdat de camping zich sinds 2 dagen in oranje/rood gebied bevond) : men ( de camping) had ons kunnen bellen, dan waren we niet eens gaan rijden!!Niet juist!! Camping zelf was goed

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/05/2021
Signaler un abus