Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.2 /5
5 avis
Taux de recommandation
29362 avis

Dunes et Soleil
Dunes et Soleil
380 Chemin de l'Airette

34340 Marseillan - Plage

Un site splendide, en cœur de ville et avec un accès direct à  la plage !

L’avis du moment
Par Johannes j.a. L.
Séjour en septembre 2022
Dunes et Soleil_1
Par Johannes j.a. L.
Séjour en septembre 2022
  • Dunes et Soleil_1 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Ben al jaren een tevreden klant. ...
Note globale

Ben al jaren een tevreden klant. Dit jaar voor het eerst wifi op een andere
manier.was erg slecht. Vaak geen verbinding en erg duur.Onze klacht hierover door Homair goed opgelost

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par Kees S.
Séjour en octobre 2022
Dunes et Soleil_2
Par Kees S.
Séjour en octobre 2022
  • Dunes et Soleil_2 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Dunes et Soleil" le 18/10/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par Johannes j.a. L.
Séjour en septembre 2022
Dunes et Soleil_3
Par Johannes j.a. L.
Séjour en septembre 2022
  • Dunes et Soleil_3 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Ben al jaren een tevreden klant. ...
Note globale

Ben al jaren een tevreden klant. Dit jaar voor het eerst wifi op een andere
manier.was erg slecht. Vaak geen verbinding en erg duur.Onze klacht hierover door Homair goed opgelost

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par A. T.
Séjour en septembre 2022
Dunes et Soleil_4
Par A. T.
Séjour en septembre 2022
  • Dunes et Soleil_4 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En famille sans enfants mineurs_0 En famille sans enfants mineurs
Ik kan geen mening geven over de ...
Note globale

Ik kan geen mening geven over de camping maar kan de camping van vroeger maar we zijn dat dit jaar niet kunnen gaan wegens ziekte maar jullie annuler verzekering is heel slecht ben al van 2 september bezig voor geld teruggestort krijgen maar ze doen heel moeilijk gr

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par Hans V.
Séjour en juillet 2022
Dunes et Soleil_5
Par Hans V.
Séjour en juillet 2022
  • Dunes et Soleil_5 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Nette camping. Mobile homes staan ...
Note globale

Nette camping. Mobile homes staan wel redelijk dicht op elkaar. Strand is dichtbij. Prettig dat het hek 's avonds dicht gaat, geeft een comfortabel gevoel.
Service van camping wisselt. De ene keer zijn ze snel en de andere keer komen ze pas na uren. Wel vriendelijk personeel.
Minpuntje was dat wij op de aankomstdag pas om half 6 in de stacaravan konden dus lang moesten wachten.
Prima camping zonder al teveel lawaai en vertier en strand dichtbij.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/07/2022
Signaler un abus
Par Johannes j.a. L.
Séjour en juin 2022
Dunes et Soleil_6
Par Johannes j.a. L.
Séjour en juin 2022
  • Dunes et Soleil_6 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Ik heb jullie op 4 juli jl. een ...
Note globale

Ik heb jullie op 4 juli jl. een e-mail gezonden omtrent mijn klachten .Desiree heeft mij bericht gezonden dat de klachten in overwegin g zijn genomen.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 06/07/2022
Signaler un abus