Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.7 /5
26 avis
Taux de recommandation
29368 avis

Hu Norcenni Girasole Village
Hu Norcenni Girasole Village
via Di Norcenni, 7

50063 Florence- Figline Valdarno

Sur les coteaux du Chianti, à  mi-chemin entre Florence et Sienne...

L’avis du moment
Par Anne B.
Séjour en septembre 2022
Hu Norcenni Girasole Village_1
Par Anne B.
Séjour en septembre 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_1 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Het is een grote camping met ...
Note globale

Het is een grote camping met verschillende hoogtes. Wij wisten dit en namen het voor lief. Wij zaten beneden het laagste waterpark, het hoogste waterpark vonden wij voor de (kleine) kinderen het leukste. Dus in de ochtend of met het treintje ( waar geen grote kinderwagen in past) en met de auto en deze boven parkeren. Dit kon omdat het rustig was. In de hoogseizoen is parkeren denk ik een stuk lastiger en het treintje snel vol.
Er was altijd plek bij het zwembad, ruim voldoende bedjes en parasols.
De restaurantjes zijn leuk opgezet, het eten was voldoende (6).
Wij vonden onze stacaravan wat aan de kleine kant, ondanks dat het een premium was. De locatie was prima, parkeren kon achter de caravan.
Al met al een fijn verblijf maar voor ons te groot en massaal voor een herhaling.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/09/2022
Signaler un abus
Par Anne B.
Séjour en septembre 2022
Hu Norcenni Girasole Village_2
Par Anne B.
Séjour en septembre 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_2 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Het is een grote camping met ...
Note globale

Het is een grote camping met verschillende hoogtes. Wij wisten dit en namen het voor lief. Wij zaten beneden het laagste waterpark, het hoogste waterpark vonden wij voor de (kleine) kinderen het leukste. Dus in de ochtend of met het treintje ( waar geen grote kinderwagen in past) en met de auto en deze boven parkeren. Dit kon omdat het rustig was. In de hoogseizoen is parkeren denk ik een stuk lastiger en het treintje snel vol.
Er was altijd plek bij het zwembad, ruim voldoende bedjes en parasols.
De restaurantjes zijn leuk opgezet, het eten was voldoende (6).
Wij vonden onze stacaravan wat aan de kleine kant, ondanks dat het een premium was. De locatie was prima, parkeren kon achter de caravan.
Al met al een fijn verblijf maar voor ons te groot en massaal voor een herhaling.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/09/2022
Signaler un abus
Par Fred D.
Séjour en septembre 2022
Hu Norcenni Girasole Village_3
Par Fred D.
Séjour en septembre 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_3 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Vreselijke oude caravan. die is ...
Note globale

Vreselijke oude caravan. die is echt nodig aan vervanging toe. zeil stuk in caravan. koelkast most handgreep, ratjetoe van het bestek etc. medewerker homairniet persoonlijk te spreken doordeweeks. inchecktijden homair mogen best wat ruimer. zeker als je er 1400 km op heb zitten. dan kan je weleens wat vroeger aankomen. dan 2 uur"hangen" tot er iemand van homair is, is niet klantvriendelijk.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 05/09/2022
Signaler un abus
Par Rene V.
Séjour en août 2022
Hu Norcenni Girasole Village_4
Par Rene V.
Séjour en août 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_4 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Note globale

Ce client a attribué une note de 1/5 au camping "Hu Norcenni Girasole Village" le 16/08/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 16/08/2022
Signaler un abus
Par Blaauw H.
Séjour en août 2022
Hu Norcenni Girasole Village_5
Par Blaauw H.
Séjour en août 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_5 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Mooie omgeving, goede faciliteiten ...
Note globale

Mooie omgeving, goede faciliteiten maar zeer massaal en druk. De simpele mobile homes zijn erg verouderd en aan vervanging toe. Veel wespen.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 16/08/2022
Signaler un abus
Par Richard F.
Séjour en août 2022
Hu Norcenni Girasole Village_6
Par Richard F.
Séjour en août 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_6 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
- Slechte en verkeerde informatie ...
Note globale

- Slechte en verkeerde informatie van Homair medewerkster aan de balie!!
- Een week voor vertrek aangegeven dat we heel vroeg vetrekken op woensdag. Medewerkster geeft aan dat ze dan op dinsdagavond langs kan komen om te controleren of alles schoon is, maar na haar gebeld te hebben blijkt zij op dinsdag een vrije dag te hebben en niet langs wil komen. Deposit is contact betaald bij aankomst en zou terug gestort worden. Nu nog geen geld terug ontvangen!
- Accommodatie was naar ons inziens geen premium waardig. Terras was niet geheel overdekt zoals beschreven.
- Bbq werkte niet. Iemand van Homair langs geweest voor reparatie. Bbq niet gerepareerd maar met aansteker aangestoken. Week later bij vertrek werkte bbq nog steeds niet.
-Homair heeft helaas op ons geen hele goede indruk gemaakt.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 15/08/2022
Signaler un abus
Par Marco J.
Séjour en août 2022
Hu Norcenni Girasole Village_7
Par Marco J.
Séjour en août 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_7 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
Wij zijn wederom tevreden met de ...
Note globale

Wij zijn wederom tevreden met de gekozen camping van Homair, maar we misten wel zoals gebruikelijk een starterspakket bij aankomst in het verblijf.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 09/08/2022
Signaler un abus
Par Mirjam D.
Séjour en août 2022
Hu Norcenni Girasole Village_8
Par Mirjam D.
Séjour en août 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_8 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
De camping is GROOT, maar in een ...
Note globale

De camping is GROOT, maar in een prachtige groene omgeving, met veel hoogteverschil. Zeer compleet met supermarkt, prima restaurants en zwembaden. De plaatsen zijn echter zeer verschillend gelegen, soms erg mooi, vaak bovenop elkaar. Zo zonde. Onze Homair 'premium' stacaravan was kleiner dan gewend, met onprettige indeling, op de kleinste plaats die we ooit hebben gezien. Ongelofelijk dicht tegen 3 buren. En dan bedoel ik heel dicht. En we hebben er al vele gezien, op veel campings. Erg jammer, voor de serieus hoge prijs. We zaten dicht bij het centrum, dat bleek 'premium' in te houden.
Kortom, prima camping, maar wel heel afhankelijk van waar je staat.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 07/08/2022
Signaler un abus
Par Antonie V.
Séjour en juillet 2022
Hu Norcenni Girasole Village_9
Par Antonie V.
Séjour en juillet 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_9 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
De ontvangst viel erg tegen. Balies ...
Note globale

De ontvangst viel erg tegen. Balies van andere touroperators waren duidelijk beter bezet en hadden een stuk kortere rijen.

Vanaf 16:00 uur ging de check-in open (en stond er dus ook een rij). Pas 16:10 kwamen er 2 medewerkers van HomAir waarvan er maar 1 zich bezig hield met de check-in.

Een slechte start van een verder heerlijke vakantie.

Zouden de medewerkers gewoon 5 minuten van te voren aankomen en netjes met zijn tween de check-in doen dan zou dat een compleet ander beeld geven.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 05/08/2022
Signaler un abus
Par Kim B.
Séjour en juillet 2022
Hu Norcenni Girasole Village_10
Par Kim B.
Séjour en juillet 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_10 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 5/5 au camping "Hu Norcenni Girasole Village" le 06/07/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 06/07/2022
Signaler un abus
Par Willem B.
Séjour en juin 2022
Hu Norcenni Girasole Village_11
Par Willem B.
Séjour en juin 2022
  • Hu Norcenni Girasole Village_11 Hu Norcenni Girasole Village
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Prima vakantie gehad maar de ...
Note globale

Prima vakantie gehad maar de accommodatie was zwaar gedateerd. De toplaag van de tafel en de keukenkastjes was op diverse plaatsen afgebladderd. Bij het gordijn bij de deur was een hele hoek uit ??? De onderkant van de koelkast was afgeplakt met post-it velletjes. Doorgeroest. De kranen moesten zo hard worden dichtgedraaid dat je bang was ze eraf te draaien. Bij de douche en de keuken lukte het dus niet en bleef de kraan druppelen. Enige renovatie zou dus geen overbodige luxe zijn.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/06/2022
Signaler un abus