Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
4.3 /5
7 avis
Taux de recommandation
29359 avis

Vilanova Park
Vilanova Park
Carretera De L'Arboç - Km 2,5 - Apartado 64

8800 Vilanova I La Geltru

A quelques kilomètres de la pétillante Barcelone !

L’avis du moment
Par D.j. D.
Séjour en septembre 2022
Vilanova Park_1
Par D.j. D.
Séjour en septembre 2022
  • Vilanova Park_1 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Goede ontvangst bij homair op de ...
Note globale

Goede ontvangst bij homair op de camping ontvangt bij de receptie
Van de Camping was iets minder
Caravan was al lekker koel toen wij binnen kwamen verder alles goed en schoon.
Bedlinnen lag klaar. misschien als minpuntje dat wij naar nieuw linnengoed moesten vragen maar werd gelijk gepakt en gebracht verders top team

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/09/2022
Signaler un abus
Par D.j. D.
Séjour en septembre 2022
Vilanova Park_2
Par D.j. D.
Séjour en septembre 2022
  • Vilanova Park_2 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Goede ontvangst bij homair op de ...
Note globale

Goede ontvangst bij homair op de camping ontvangt bij de receptie
Van de Camping was iets minder
Caravan was al lekker koel toen wij binnen kwamen verder alles goed en schoon.
Bedlinnen lag klaar. misschien als minpuntje dat wij naar nieuw linnengoed moesten vragen maar werd gelijk gepakt en gebracht verders top team

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/09/2022
Signaler un abus
Par Joyce B.
Séjour en août 2022
Vilanova Park_3
Par Joyce B.
Séjour en août 2022
  • Vilanova Park_3 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Super camping. Heel schoon. ...
Note globale

Super camping. Heel schoon. Gezellig aangelegd, vriendelijk personeel. Zwembaden zijn leuk en genoeg ruimte om bij het zwembad te liggen.
Stacaravan was netjes en schoon. Al met al een super vakantie gehad

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 03/09/2022
Signaler un abus
Par Richard B.
Séjour en août 2022
Vilanova Park_4
Par Richard B.
Séjour en août 2022
  • Vilanova Park_4 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Grotere glijbanen zouden welkom ...
Note globale

Grotere glijbanen zouden welkom zijn.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 09/08/2022
Signaler un abus
Par Harrie B.
Séjour en juin 2022
Vilanova Park_5
Par Harrie B.
Séjour en juin 2022
  • Vilanova Park_5 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Park is prima echter de WIFI is ...
Note globale

Park is prima echter de WIFI is onder de maat valt vaak weg en is niet betrouwbaar

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 23/06/2022
Signaler un abus
Par Raynaldo H.
Séjour en mai 2022
Vilanova Park_6
Par Raynaldo H.
Séjour en mai 2022
  • Vilanova Park_6 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Prima vakantiepark, jammer niet aan ...
Note globale

Prima vakantiepark, jammer niet aan het strand! Leuk voor in een meivakantie, maar in het hoogseizoen zijn de zwembaden voor een iedereen te klein. Accommodatie prachtig met vaatwasser. Nadeel is dat er smalle weggetjes zijn en als alles vol is je bijna niet op het park kan rijden, dus als je boodschappen wil doen, denken wij dat het superdruk is. Wij hebben hier geen last van gehad.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 11/05/2022
Signaler un abus
Par Bert N.
Séjour en mai 2022
Vilanova Park_7
Par Bert N.
Séjour en mai 2022
  • Vilanova Park_7 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Het park is een stad op zich waar ...
Note globale

Het park is een stad op zich waar meer dan 12 verschillende aanbieders stacaravans en tenten verhuren. Bij de centrale receptie weet niemand iets over de verhuurders en openingstijden. De locaties van de verhuurders zijn verspreid en bijna onvindbaar op het park. Bewegwijzering zeer slecht. Wij hadden de Premium Exclusive stacaravan. Mooi en netjes maar zonder TV en de inventaris (servies) niet compleet. Wifi is gratis maar bijna onbruikbaar. Binnen zwemmen is 10 euro pp. per keer!

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 11/05/2022
Signaler un abus
Par Dionne V.
Séjour en mai 2022
Vilanova Park_8
Par Dionne V.
Séjour en mai 2022
  • Vilanova Park_8 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
We komen vaker op deze camping en ...
Note globale

We komen vaker op deze camping en dat is fantastisch. Dit jaar voor het eerst met Homair. Echt helemaal prima, het enige wat ik jammer vond was toch wel de erg beperkte incheck tijden. Het zou fijn zijn als dit ruimer was, zodat je bij aankomst eventueel kan bellen om alvast in te checken. Nu moesten we best lang wachten en dat is echt zonde om je vakantie mee te beginnen. Wel vriendelijk personeel :)

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 05/05/2022
Signaler un abus