Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.2 /5
5 avis
Taux de recommandation
17829 avis

Castell Montgri
Castell Montgri
Carretera A Torroella De Montgri Km 4,700

17258 Estartit

Toutes vos envies seront comblées face à  la Baie de l'Estartit...

L’avis du moment
Par Hugo R.
Séjour en septembre 2021
Castell Montgri_1
Par Hugo R.
Séjour en septembre 2021
  • Castell Montgri_1 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
mooie caravan 6 per villa airco. ...
Note globale

mooie caravan 6 per villa airco. ook op een goede locatie.
medewerkster homair bij receptie spreekt enkel frans. Doet totaal geen moeite om engels te spreken. Reageert niet op een bericht wat je haar stuurt. Kan geen goedemorgen vanaf als ze met haar golfkar bij de buren komt.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 04/09/2021
Signaler un abus
Par Hugo R.
Séjour en septembre 2021
Castell Montgri_2
Par Hugo R.
Séjour en septembre 2021
  • Castell Montgri_2 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
mooie caravan 6 per villa airco. ...
Note globale

mooie caravan 6 per villa airco. ook op een goede locatie.
medewerkster homair bij receptie spreekt enkel frans. Doet totaal geen moeite om engels te spreken. Reageert niet op een bericht wat je haar stuurt. Kan geen goedemorgen vanaf als ze met haar golfkar bij de buren komt.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 04/09/2021
Signaler un abus
Par Seine R.
Séjour en août 2021
Castell Montgri_3
Par Seine R.
Séjour en août 2021
  • Castell Montgri_3 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Medewerker zeer brutaal, de oude ...
Note globale

Medewerker zeer brutaal, de oude dame met haar golfkar rijd veel en veel te hard de eerste 2 keer dat ik haar heb aangesproken daar op werd ze al flink boos maar bij de 3e keer flipte ze uit en begon ze in het frans tegen mij te schreeuwen, dit lijkt mij geen nette omgang. Ook is het zo dat je als reisorganisaties wel een goed voorbeeld mag geven en dan lijkt het mij niet dat je met je golfkar 20/25 mag rijden als er een snelheid van 10 geldt. Er reden namelijk al genoeg coureurs met hoge snelheden over de camping en als zij dan ook nog eens een slecht voorbeeld geeft lijkt me niet handig.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 04/09/2021
Signaler un abus
Par Miranda D.
Séjour en août 2021
Castell Montgri_4
Par Miranda D.
Séjour en août 2021
  • Castell Montgri_4 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Geen opmery
Note globale

Geen opmery

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/08/2021
Signaler un abus
Par Rob V.
Séjour en août 2021
Castell Montgri_5
Par Rob V.
Séjour en août 2021
  • Castell Montgri_5 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
Wij werden heel goed te woord ...
Note globale

Wij werden heel goed te woord gestaan en geholpen door Mohamed bij onze aankomst. Wat een inzet en gastvrijheid heeft deze jongen. Verder vonden wij het een groot gemis dat onze zeer luxe villa premium mobile home geen overkapping op de veranda had. Bewust voor een duur en luxe type mobilhome gekozen en dan mag je mijn inziens wel verwachten dat je lekker overdekt voor je mobilhome kan zitten. Vanaf 12 uur tot 7 a 8 uur hadden wij de volle brandende zon op ons terras het was dus ook niet te doen om daar te zitten. Hetzelfde geldt voor de 2 a 3 dagen dat we regen hadden en genoodzaakt waren om in onze m-h te zitten. Een zeer slechte zaak voor zo'n luxe type m-h. Ik hoor graag van jullie wat jullie mening hier in is. Het heeft voor ons toch wel een grote smet op een prachtige vakantie ge

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 10/08/2021
Signaler un abus
Par Ayesta W.
Séjour en juillet 2020
Castell Montgri_6
Par Ayesta W.
Séjour en juillet 2020
  • Castell Montgri_6 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Topvakantie gehad.
Note globale

Topvakantie gehad.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Non concerné
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 27/07/2020
Signaler un abus