Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.7 /5
9 avis
Taux de recommandation
29362 avis

Castell Montgri
Castell Montgri
Carretera A Torroella De Montgri Km 4,700

17258 Estartit

Toutes vos envies seront comblées face à  la Baie de l'Estartit...

L’avis du moment
Par Neeltje S.
Séjour en septembre 2022
Castell Montgri_1
Par Neeltje S.
Séjour en septembre 2022
  • Castell Montgri_1 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En couple_0 En couple
Hele fijne organisatie. Kregen een ...
Note globale

Hele fijne organisatie. Kregen een upgrade van onze stacaravan dus dat was heel luxe. Alle mogelijkheden zitten in de stacaravan en de camping is heel fijn!

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 21/09/2022
Signaler un abus
Par Neeltje S.
Séjour en septembre 2022
Castell Montgri_2
Par Neeltje S.
Séjour en septembre 2022
  • Castell Montgri_2 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En couple_0 En couple
Hele fijne organisatie. Kregen een ...
Note globale

Hele fijne organisatie. Kregen een upgrade van onze stacaravan dus dat was heel luxe. Alle mogelijkheden zitten in de stacaravan en de camping is heel fijn!

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 21/09/2022
Signaler un abus
Par Nadin B.
Séjour en août 2022
Castell Montgri_3
Par Nadin B.
Séjour en août 2022
  • Castell Montgri_3 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En famille sans enfants mineurs_0 En famille sans enfants mineurs
Mooi camping , mindere caravan was ...
Note globale

Mooi camping , mindere caravan was niet schoon bruine kalk in de badkamer bij douchewand, slecht schoongemaakt bij aankomst.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 06/09/2022
Signaler un abus
Par Patrick E.
Séjour en août 2022
Castell Montgri_4
Par Patrick E.
Séjour en août 2022
  • Castell Montgri_4 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Prima camping voor gezinnen
Note globale

Prima camping voor gezinnen

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 10/08/2022
Signaler un abus
Par Robert E.
Séjour en août 2022
Castell Montgri_5
Par Robert E.
Séjour en août 2022
  • Castell Montgri_5 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Mooie camping vooral voor de jeugd ...
Note globale

Mooie camping vooral voor de jeugd tussen 10 en 16 jaar. Veel activiteiten wordt er voor de jeugd georganiseerd. In het zwembad was het te druk. Slecht vond ik dat je bedjes moest huren voor 4 euro per stuk. Dat hoort niet op eenncamping. En heel vreemd dat er helemaal geen parasol zijn enneagram helemaal geen schaduwplekken zijn.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 06/08/2022
Signaler un abus
Par Martin B.
Séjour en juillet 2022
Castell Montgri_6
Par Martin B.
Séjour en juillet 2022
  • Castell Montgri_6 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En famille sans enfants mineurs_0 En famille sans enfants mineurs
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Castell Montgri" le 26/07/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 26/07/2022
Signaler un abus
Par Hugo R.
Séjour en septembre 2021
Castell Montgri_7
Par Hugo R.
Séjour en septembre 2021
  • Castell Montgri_7 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
mooie caravan 6 per villa airco. ...
Note globale

mooie caravan 6 per villa airco. ook op een goede locatie.
medewerkster homair bij receptie spreekt enkel frans. Doet totaal geen moeite om engels te spreken. Reageert niet op een bericht wat je haar stuurt. Kan geen goedemorgen vanaf als ze met haar golfkar bij de buren komt.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 04/09/2021
Signaler un abus
Par Seine R.
Séjour en août 2021
Castell Montgri_8
Par Seine R.
Séjour en août 2021
  • Castell Montgri_8 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Medewerker zeer brutaal, de oude ...
Note globale

Medewerker zeer brutaal, de oude dame met haar golfkar rijd veel en veel te hard de eerste 2 keer dat ik haar heb aangesproken daar op werd ze al flink boos maar bij de 3e keer flipte ze uit en begon ze in het frans tegen mij te schreeuwen, dit lijkt mij geen nette omgang. Ook is het zo dat je als reisorganisaties wel een goed voorbeeld mag geven en dan lijkt het mij niet dat je met je golfkar 20/25 mag rijden als er een snelheid van 10 geldt. Er reden namelijk al genoeg coureurs met hoge snelheden over de camping en als zij dan ook nog eens een slecht voorbeeld geeft lijkt me niet handig.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 04/09/2021
Signaler un abus
Par Miranda D.
Séjour en août 2021
Castell Montgri_9
Par Miranda D.
Séjour en août 2021
  • Castell Montgri_9 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Geen opmery
Note globale

Geen opmery

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/08/2021
Signaler un abus
Par Rob V.
Séjour en août 2021
Castell Montgri_10
Par Rob V.
Séjour en août 2021
  • Castell Montgri_10 Castell Montgri
  • autres_0 autres
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
Wij werden heel goed te woord ...
Note globale

Wij werden heel goed te woord gestaan en geholpen door Mohamed bij onze aankomst. Wat een inzet en gastvrijheid heeft deze jongen. Verder vonden wij het een groot gemis dat onze zeer luxe villa premium mobile home geen overkapping op de veranda had. Bewust voor een duur en luxe type mobilhome gekozen en dan mag je mijn inziens wel verwachten dat je lekker overdekt voor je mobilhome kan zitten. Vanaf 12 uur tot 7 a 8 uur hadden wij de volle brandende zon op ons terras het was dus ook niet te doen om daar te zitten. Hetzelfde geldt voor de 2 a 3 dagen dat we regen hadden en genoodzaakt waren om in onze m-h te zitten. Een zeer slechte zaak voor zo'n luxe type m-h. Ik hoor graag van jullie wat jullie mening hier in is. Het heeft voor ons toch wel een grote smet op een prachtige vakantie ge

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 10/08/2021
Signaler un abus