Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
4.1 /5
14 avis
Taux de recommandation
17511 avis

Sole Di Sari
Sole Di Sari
Route Départementale 268 Ldt Pianuccie

20145 Solenzara

Un "éco-village" flambant neuf, installé au bord d'une rivière !

L’avis du moment
Par Yvonne R.
Séjour en octobre 2021
Sole Di Sari_1
Par Yvonne R.
Séjour en octobre 2021
  • Sole Di Sari_1 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Chalet was mooi gelegen en prima ...
Note globale

Chalet was mooi gelegen en prima van kwaliteit.
Vriendelijk ontvangen bij de receptie.
Alleen de wegen op de camping waren van een zeer slechte kwaliteit vol met kuilen en hobbels.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 12/10/2021
Signaler un abus
Par Clarina V.
Séjour en mai 2022
Sole Di Sari_2
Par Clarina V.
Séjour en mai 2022
  • Sole Di Sari_2 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Sole Di Sari" le 14/05/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 14/05/2022
Signaler un abus
Par Yvonne R.
Séjour en octobre 2021
Sole Di Sari_3
Par Yvonne R.
Séjour en octobre 2021
  • Sole Di Sari_3 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Chalet was mooi gelegen en prima ...
Note globale

Chalet was mooi gelegen en prima van kwaliteit.
Vriendelijk ontvangen bij de receptie.
Alleen de wegen op de camping waren van een zeer slechte kwaliteit vol met kuilen en hobbels.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 12/10/2021
Signaler un abus
Par Ruth B.
Séjour en août 2021
Sole Di Sari_4
Par Ruth B.
Séjour en août 2021
  • Sole Di Sari_4 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Hele mooie camping. Heel goed ...
Note globale

Hele mooie camping. Heel goed onderhouden, schoon en veel ruimte. Het verblijf (nr 169) was in perfecte staat, mooie ligging en super compleet.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 03/09/2021
Signaler un abus
Par Robert-jan V.
Séjour en août 2021
Sole Di Sari_5
Par Robert-jan V.
Séjour en août 2021
  • Sole Di Sari_5 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Heel mooi park, mooi aangelegd, ...
Note globale

Heel mooi park, mooi aangelegd, mooie natuur, en dicht bij dorp. Zwembad en rivier mooie aanvulling kinderen hebben ervan genoten. Horeca en animatie zoals aangegeven om 22.00 stil, dat is mooi. Jammer dat verkeer wel 24 uur per dag wordt toegelaten, dat lijkt ons een aandachtspunt. Deze locatie is een aanrader!

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 17/08/2021
Signaler un abus
Par Didier D.
Séjour en août 2021
Sole Di Sari_6
Par Didier D.
Séjour en août 2021
  • Sole Di Sari_6 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Stacaravan had maar een ...
Note globale

Stacaravan had maar een gedeeltelijk overdekt terras, waardoor we nooit eens een schaduwplekje op ons terras konden opzoeken. Dit in tegenstelling tot andere huisjes. Een aangename en rustige camping.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 14/08/2021
Signaler un abus
Par Ard C.
Séjour en août 2021
Sole Di Sari_7
Par Ard C.
Séjour en août 2021
  • Sole Di Sari_7 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Het restaurant gedeelte heeft wel ...
Note globale

Het restaurant gedeelte heeft wel aan kwaliteit ingeleverd in vergelijking met de laatste jaren.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 10/08/2021
Signaler un abus
Par John B.
Séjour en août 2021
Sole Di Sari_8
Par John B.
Séjour en août 2021
  • Sole Di Sari_8 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Hou je van rust, mooi uitzicht, ...
Note globale

Hou je van rust, mooi uitzicht, bergen, lekkere geuren, en donkere avonden dan moet je hier zijn. Wanneer je wat bovenstaand aangaat twijfelt tussen Marina d'Erba Rossa en Sole de Sari, dan moet je zeker voor de 2e gaan.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 07/08/2021
Signaler un abus
Par Jean-pierre L.
Séjour en septembre 2020
Sole Di Sari_9
Par Jean-pierre L.
Séjour en septembre 2020
  • Sole Di Sari_9 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Toplocatie waar je tot rust kan ...
Note globale

Toplocatie waar je tot rust kan komen

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 21/09/2020
Signaler un abus
Par Greta B.
Séjour en septembre 2020
Sole Di Sari_10
Par Greta B.
Séjour en septembre 2020
  • Sole Di Sari_10 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Sole Di Sari" le 20/09/2020, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/09/2020
Signaler un abus
Par Maaike G.
Séjour en juillet 2020
Sole Di Sari_11
Par Maaike G.
Séjour en juillet 2020
  • Sole Di Sari_11 Sole Di Sari
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Het is een superplek: heel tropisch ...
Note globale

Het is een superplek: heel tropisch met al die prachtige beplanting en bij de zalige rivier. De huisjes zijn erg mooi om te zien. Ik weet niet of ik een zuinige Hollander ben, maar ik dacht wel voor die prijs: wat moet je in godsnaam dan betalen als je wel gewoon een toiletrolhouder wil, een douche waar je je kont kunt keren, kussens voor op de (lig)stoelen op het terras, nachtkastjes, haakjes voor handdoeken, goede verlichting in de keuken en dergelijke en een schone vloer. In die zin viel de luxe die ik had verwacht (2500 euro voor een chalet voor 2 weken) me tegen. Maar ik voel me ook een beetje een zeur, want er wordt zoveel goed gemaakt door de plek, beplanting en verder luxe uitstraling. Fijn en schoon zwembad. Het is geen camping, maar ik zou dit huisjespark anderen zeker aanraden.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/08/2020
Signaler un abus