Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.6 /5
8 avis
Taux de recommandation
17511 avis

Marina d'Erba Rossa
Marina d'Erba Rossa
Route De La Mer

20240 Ghisonaccia

Un vaste domaine bordé d'une sublime plage sur la Costa Serena...

L’avis du moment
Par Stanley H.
Séjour en août 2020
Marina d'Erba Rossa_1
Par Stanley H.
Séjour en août 2020
  • Marina d'Erba Rossa_1 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
.
Note globale

.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 17/08/2020
Signaler un abus
Par Jacoba R.
Séjour en octobre 2021
Marina d'Erba Rossa_2
Par Jacoba R.
Séjour en octobre 2021
  • Marina d'Erba Rossa_2 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • Entre amis_0 Entre amis
Wij zaten in heel verouderde ...
Note globale

Wij zaten in heel verouderde huisjes die eigenlijk niet meer verhuurd mogen worden, waren vies en zaten vol gaten.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 05/10/2021
Signaler un abus
Par Daniella D.
Séjour en septembre 2021
Marina d'Erba Rossa_3
Par Daniella D.
Séjour en septembre 2021
  • Marina d'Erba Rossa_3 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 3/5 au camping "Marina d'Erba Rossa" le 26/09/2021, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 26/09/2021
Signaler un abus
Par Rodger W.
Séjour en août 2021
Marina d'Erba Rossa_4
Par Rodger W.
Séjour en août 2021
  • Marina d'Erba Rossa_4 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Het is een mooie camping ineen ...
Note globale

Het is een mooie camping ineen mooie omgeving. Zeker een aanrader. Het huisje dat wij hebben gehuurd, riviera, was helaas te verouderd. De badkamer en met name de douche was echt vies en te oud. Het water liep slecht weg o.a. Als je ruim 3000 euro betaald voor twee weken is een schoon en net verblijf toch het minste wat je mag verwachten. Ondanks dat een prima vakantie gehad.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 24/08/2021
Signaler un abus
Par Marcel S.
Séjour en août 2020
Marina d'Erba Rossa_5
Par Marcel S.
Séjour en août 2020
  • Marina d'Erba Rossa_5 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Marina d'Erba Rossa" le 03/09/2020, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 03/09/2020
Signaler un abus
Par Martine L.
Séjour en août 2020
Marina d'Erba Rossa_6
Par Martine L.
Séjour en août 2020
  • Marina d'Erba Rossa_6 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
De stacaravan was erg krap en de ...
Note globale

De stacaravan was erg krap en de bedden , slaapkamers en douche net iets te klein. De lakens en handdoeken,die we aan een té dure prijs konden bijhuren, waren verre van proper. Bovendien zou dit een stacaravan voor 4 à 6 personen zijn, maar zelfs met 4 personen zaten we op mekaars lip

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 19/08/2020
Signaler un abus
Par Stanley H.
Séjour en août 2020
Marina d'Erba Rossa_7
Par Stanley H.
Séjour en août 2020
  • Marina d'Erba Rossa_7 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
.
Note globale

.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 17/08/2020
Signaler un abus
Par Gosia V.
Séjour en août 2020
Marina d'Erba Rossa_8
Par Gosia V.
Séjour en août 2020
  • Marina d'Erba Rossa_8 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Ik vond de verzorging van de ...
Note globale

Ik vond de verzorging van de camping niet best. De meeste huisjes/ stacaravans zijn oud en vies van buiten. Onze buiten teras was vol met spinnenweb, net als de rest van huisjes.
Toilet bij zwembad bij het strand ontzettend aan vervanging toe.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 07/08/2020
Signaler un abus
Par Leontine S.
Séjour en juillet 2020
Marina d'Erba Rossa_9
Par Leontine S.
Séjour en juillet 2020
  • Marina d'Erba Rossa_9 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Zeer verzorgde camping en van alle ...
Note globale

Zeer verzorgde camping en van alle gemakken die je mag verwachten voorzien. We hebben eigenlijk alleen gebruik gemaakt van het strand en restaurant. Goed gegeten in het restaurant. Wat we wel een minpunt vonden was de animatieavonden in het Frans, dat maakt het voor ons lastig te volgen en voelden we ons daar niet toe aangetrokken.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/07/2020
Signaler un abus