Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.2 /5
11 avis
Taux de recommandation
29352 avis

Marina d'Erba Rossa
Marina d'Erba Rossa
Route De La Mer

20240 Ghisonaccia

Un vaste domaine bordé d'une sublime plage sur la Costa Serena...

L’avis du moment
Par Rob V.
Séjour en septembre 2022
Marina d'Erba Rossa_1
Par Rob V.
Séjour en septembre 2022
  • Marina d'Erba Rossa_1 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Stacaravan gehuurd, was allemaal ...
Note globale

Stacaravan gehuurd, was allemaal netjes en schoon en alles aanwezig.
Sanitair op camping kunnen we dus niet beoordelen.
Verder fijne camping aan de zee. Prima zwembaden, alleen geen parasols. Vonden dit nogal vreemd ivm de hoeveelheid zo'n en je gezondheid.
Heel tevreden over aanbod horeca, zwembaden ed.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 26/09/2022
Signaler un abus
Par Margot S.
Séjour en octobre 2022
Marina d'Erba Rossa_2
Par Margot S.
Séjour en octobre 2022
  • Marina d'Erba Rossa_2 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Heel mooie camping direct aan ee ...
Note globale

Heel mooie camping direct aan ee prachtig strand. Voor de kinderen ook een lekker verwarmd zwembad met glijbanen. Alleen jammer dat er iedere dag heel luide popmuziek werd gedraaid. Ik kom juist voor de rust in het naseizoen.
De accomodatie is goed bevallen, al mag de keukeninventaris wel worden aangevuld, oa met een snijplank en diverse messen.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 25/10/2022
Signaler un abus
Par Rob V.
Séjour en septembre 2022
Marina d'Erba Rossa_3
Par Rob V.
Séjour en septembre 2022
  • Marina d'Erba Rossa_3 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Stacaravan gehuurd, was allemaal ...
Note globale

Stacaravan gehuurd, was allemaal netjes en schoon en alles aanwezig.
Sanitair op camping kunnen we dus niet beoordelen.
Verder fijne camping aan de zee. Prima zwembaden, alleen geen parasols. Vonden dit nogal vreemd ivm de hoeveelheid zo'n en je gezondheid.
Heel tevreden over aanbod horeca, zwembaden ed.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 26/09/2022
Signaler un abus
Par Karin B.
Séjour en août 2022
Marina d'Erba Rossa_4
Par Karin B.
Séjour en août 2022
  • Marina d'Erba Rossa_4 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Grote camping met veel faciliteiten ...
Note globale

Grote camping met veel faciliteiten en mooi groot strand

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 27/08/2022
Signaler un abus
Par Bart D.
Séjour en août 2022
Marina d'Erba Rossa_5
Par Bart D.
Séjour en août 2022
  • Marina d'Erba Rossa_5 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans et ados
toffe camping, uitstekende ligging ...
Note globale

toffe camping, uitstekende ligging aan zee en nabijheid bergen, prima restaurant. Wel jammer dat het glijbanenzwembad sluit onder de middag, een zwembad erbij voor deze grote camping zou beter zijn. Jammer dat je moet bijbetalen voor eens in bubbelbad, de minigolf is dan weer gratis, maar is helemaal niet netjes afgewerkt.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/08/2022
Signaler un abus
Par Amanda B.
Séjour en août 2022
Marina d'Erba Rossa_6
Par Amanda B.
Séjour en août 2022
  • Marina d'Erba Rossa_6 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Ik heb wel een opmerking over de ...
Note globale

Ik heb wel een opmerking over de boeking. Ik had voor een week een huisje gehuurd. Echter bleek door onbekende reden dat mijn bank de betaling met creditcard geweigerd had waardoor er niet betaald was. Ik heb daar nooit bericht van gehad en was dus in de veronderstelling dat ik een huisje voor een week geboekt had. Ik had graag op de hoogte gebracht willen worden door jullie dat mijn betaling ( met creditcard) niet geaccepteerd was. En dag voor mijn vertrek wilde ik mijn voucher uitprinten en kwam ik erachter dat er geen boeking was. Het huisje wat ik wilde was er niet meer en daardoor was ik genoodzaakt 3 verschillende huisjes te boeken en heb ik meer kosten moeten maken, namelijk 350 euro. Graag wil ik weten wat jullie voor mij kunnen betekenen. Ik hoor het graag van u. Mvg Amanda

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 20/08/2022
Signaler un abus
Par Marc W.
Séjour en août 2022
Marina d'Erba Rossa_7
Par Marc W.
Séjour en août 2022
  • Marina d'Erba Rossa_7 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Een totaal verouderde caravan die ...
Note globale

Een totaal verouderde caravan die enorm afweek van wat de plaatjes op de brochure lieten zien. Prijs kwaliteit verhouding absoluut slecht.

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 19/08/2022
Signaler un abus
Par Marco W.
Séjour en août 2022
Marina d'Erba Rossa_8
Par Marco W.
Séjour en août 2022
  • Marina d'Erba Rossa_8 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Slecht geholpen door receptie. ...
Note globale

Slecht geholpen door receptie. Onder tent lekkage met gevolg een muggenplaag. Geen oplossing geboden cq. excuus niets

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 17/08/2022
Signaler un abus
Par Monique V.
Séjour en août 2022
Marina d'Erba Rossa_9
Par Monique V.
Séjour en août 2022
  • Marina d'Erba Rossa_9 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec ados_0 En Famille avec ados
Over het algemeen vond ik de ...
Note globale

Over het algemeen vond ik de camping er wat verouderd uit zien. Ook het chalet was gedateerd, maar wel een grote plek.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 16/08/2022
Signaler un abus
Par Jacoba R.
Séjour en octobre 2021
Marina d'Erba Rossa_10
Par Jacoba R.
Séjour en octobre 2021
  • Marina d'Erba Rossa_10 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • Entre amis_0 Entre amis
Wij zaten in heel verouderde ...
Note globale

Wij zaten in heel verouderde huisjes die eigenlijk niet meer verhuurd mogen worden, waren vies en zaten vol gaten.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 05/10/2021
Signaler un abus
Par Daniella D.
Séjour en septembre 2021
Marina d'Erba Rossa_11
Par Daniella D.
Séjour en septembre 2021
  • Marina d'Erba Rossa_11 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 3/5 au camping "Marina d'Erba Rossa" le 26/09/2021, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 26/09/2021
Signaler un abus