Evaluation des clients

Très bien
Bien
Moyen
Mauvais
Très mauvais
Sélection

Moyenne des évaluations 

Note globale
3.8 /5
498 avis
Taux de recommandation
L’avis du moment
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
  • Le Pansard_1 Le Pansard
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
We komen al voor de achtste keer op ...
Note globale

We komen al voor de achtste keer op de camping Le Pansard, en komen er graag weer terug, al moeten wij er wel bij vermelden dat de huisjes langs het weggetje richtng strand wel aan vernieuwing toe zijn.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/10/2022
Signaler un abus
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
Par Peter V.
Séjour en septembre 2022
  • Le Pansard_2 Le Pansard
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
We komen al voor de achtste keer op ...
Note globale

We komen al voor de achtste keer op de camping Le Pansard, en komen er graag weer terug, al moeten wij er wel bij vermelden dat de huisjes langs het weggetje richtng strand wel aan vernieuwing toe zijn.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 31/10/2022
Signaler un abus
Par Margot S.
Séjour en octobre 2022
Par Margot S.
Séjour en octobre 2022
  • Marina d'Erba Rossa_3 Marina d'Erba Rossa
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En Famille avec enfants de moins de 12 ans_0 En Famille avec enfants de moins de 12 ans
Heel mooie camping direct aan ee ...
Note globale

Heel mooie camping direct aan ee prachtig strand. Voor de kinderen ook een lekker verwarmd zwembad met glijbanen. Alleen jammer dat er iedere dag heel luide popmuziek werd gedraaid. Ik kom juist voor de rust in het naseizoen.
De accomodatie is goed bevallen, al mag de keukeninventaris wel worden aangevuld, oa met een snijplank en diverse messen.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 25/10/2022
Signaler un abus
Par Gilbert E.
Séjour en septembre 2022
Par Gilbert E.
Séjour en septembre 2022
  • La Vallée_4 La Vallée
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
We hadden de pech dat het veel ...
Note globale

We hadden de pech dat het veel regende en zijn daarom vroeger vertrokken prima camping

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Non concerné
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 24/10/2022
Signaler un abus
Par Kees S.
Séjour en octobre 2022
Par Kees S.
Séjour en octobre 2022
  • Dunes et Soleil_5 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Dunes et Soleil" le 18/10/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par Johannes j.a. L.
Séjour en septembre 2022
Par Johannes j.a. L.
Séjour en septembre 2022
  • Dunes et Soleil_6 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Ben al jaren een tevreden klant. ...
Note globale

Ben al jaren een tevreden klant. Dit jaar voor het eerst wifi op een andere
manier.was erg slecht. Vaak geen verbinding en erg duur.Onze klacht hierover door Homair goed opgelost

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par Rob B.
Séjour en septembre 2022
Par Rob B.
Séjour en septembre 2022
  • Le Domaine des Naïades_7 Le Domaine des Naïades
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Jammer dat je moet betalen voor de ...
Note globale

Jammer dat je moet betalen voor de wifi.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par A. T.
Séjour en septembre 2022
Par A. T.
Séjour en septembre 2022
  • Dunes et Soleil_8 Dunes et Soleil
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En famille sans enfants mineurs_0 En famille sans enfants mineurs
Ik kan geen mening geven over de ...
Note globale

Ik kan geen mening geven over de camping maar kan de camping van vroeger maar we zijn dat dit jaar niet kunnen gaan wegens ziekte maar jullie annuler verzekering is heel slecht ben al van 2 september bezig voor geld teruggestort krijgen maar ze doen heel moeilijk gr

Ne recommande pas Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 18/10/2022
Signaler un abus
Par Kees K.
Séjour en septembre 2022
Par Kees K.
Séjour en septembre 2022
  • Le Domaine des Naïades_9 Le Domaine des Naïades
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Le Domaine des Naïades" le 02/10/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 02/10/2022
Signaler un abus
Par D.j. D.
Séjour en septembre 2022
Par D.j. D.
Séjour en septembre 2022
  • Vilanova Park_10 Vilanova Park
  • 5 étoiles_0 5 étoiles
  • En couple_0 En couple
Goede ontvangst bij homair op de ...
Note globale

Goede ontvangst bij homair op de camping ontvangt bij de receptie
Van de Camping was iets minder
Caravan was al lekker koel toen wij binnen kwamen verder alles goed en schoon.
Bedlinnen lag klaar. misschien als minpuntje dat wij naar nieuw linnengoed moesten vragen maar werd gelijk gepakt en gebracht verders top team

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/09/2022
Signaler un abus
Par Hans V.
Séjour en septembre 2022
Par Hans V.
Séjour en septembre 2022
  • Les Méditerranées - Beach Garden_11 Les Méditerranées - Beach Garden
  • 4 étoiles_0 4 étoiles
  • En couple_0 En couple
Note globale

Ce client a attribué une note de 4/5 au camping "Les Méditerranées - Beach Garden" le 28/09/2022, mais n’a pas souhaité laisser de commentaire.

Recommande Homair
Qualité
Reception
Hébergement
Services
Non concerné
Organisation
Signaler un abus
Avis authentique déposé le 28/09/2022
Signaler un abus